DES DE 1927

Som una empresa familiar que es dedica a la fabricació de pasta seca de qualitat superior de forma artesanal des de 1927 a Sant Hilari Sacalm. Som els únics fabricants a la provincia de Girona.

La nostra empresa és molt petita, no ens trobareu a les grans superfícies ni als supermercats, només a les botigues tradicionals.

QUALITAT

Els ingredients de les pastes de qualitat superior són els mateixos: la sèmola de blat dur i aigua. Però no tots els blats durs ni totes les aigües són iguals:

El Millor Blat Dur:

Hi ha moltes classes de blat, de gra llarg o rodó, més grans o petits, i tots fan una farina diferent. Canigó, de producció limitada, pot garantir que la sèmola que utilitza procedeix de blat dur d'alta qualitat tant pel to (color ambar) com pel paladar (bouquet), cosa que no poden fer les marques de producció massificada.

L'Aigua Pura:

No totes les aigües tenen les mateixes propietats ni el mateix sabor, i més quan en escassejar les pures és habitual utilitzar aigües tractades i clorades. Canigó s'elabora amb les insuperables aigües de Sant Hilari Sacalm, reconegudes a tot arreu per les qualitats i la puresa. Unes aigües úniques per als paladars refinats.

L'Assecat Artesanal:

És l'altra característica de Canigó. L'assecatge supervisat pel "Mestre Paster" permet aconseguir un menor grau d'humitat, una millor conservació i un millor rendiment en cuinar-la.